Klikněte pro hledání

Cesty Lyže

Na sjezdovku (i do hotelu) v Montafonu s olympijským vítězem Feuzem. Již brzy

Sdílet

Beat Feuz je švýcarský šampion, mistr světa, trojnásobný vítěz Hahnenkammu I olympijský král. Taky mu nechybí smysl pro humor. I proto vyrazil na kopec, kde ještě není sníh. Do hotelu, který ještě nestojí. Ale oboje bude, už za pár týdnů. Byl aspoň první… Ve voralberském Montafonu se 16. prosince otvírá nejnovější hotel  skupiny Falkensteiner, první 5hvězda v regionu. Feuz se stal jejím ambasadorem.

Falkensteiner Hotel Montafon na zážitkové hoře Golm, a tedy uprostřed prvního rakouského lyžařského střediska s neutrálními emisemi CO2, klade jasný důraz na obnovitelné zdroje energie, ochranu životního prostředí a udržitelný cestovní ruch. To je koncept, který inspiruje i lyžařskou hvězdu Beata Feuze. Bude zde přítomen na vybraných akcích a udělá si čas na hosty, kteří se s ním zde mohou v uvolněné atmosféře seznámit. “Na novém projektu Falkensteiner se mi líbí především to, že umně spojuje akci, rodinu a přírodu. Jako rodinný typ chci svým dětem nabídnout dovolenou v nedotčené přírodě a co nejvíce zábavy. Pokud se pak navíc hrou učí a seznamují se s důležitými tématy, je to skvělý doplněk společné dovolené,” říká Beat Feuz. Pro ty, kteří se chtějí vydat v jeho stopách, se v zimě nabízí dostatek prostoru k tréninku na 44 kilometrech perfektně upravených sjezdovek.

Klíčovým slovem je však ekozábava. Ve spolupráci s největším poskytovatelem energetických služeb ve Vorarlbersku, společností illwerken vkw, byl vytvořen vlastní koncept Falky Rangers pro různé věkové skupiny, jehož cílem je seznámit děti s tím, jak se správně chovat k přírodě a jak rozpoznávat biologické ekosystémy a druhy. Přírodní vědy však hravou formou přibližují také kreativní, sportovní a jiné dílny. V laboratoři čekají na mladé badatele vzrušující pokusy s výrobou energie pomocí vodní síly. Ty ilustrují také exkurze po elektrárně a k přehradě. Upcycling si mohou vyzkoušet díky zábavě na skluzavce skrze recyklované vodovodní potrubí.

Falkensteiner Montafon Mountain Resort

V létě pak tady na celou rodinu čeká mnoho zážitků – od výzkumné stezky Golmi až po treking s lamami a mnoho dalšího. Zajímavá místa, dobře značené turistické stezky a cyklotrasy (s půjčovnou v hotelu) se nacházejí v bezprostřední blízkosti rodinného ekocentra. Taky vás na green láká krásné 9jamkové golfové hřiště vzdálené pouhých deset minut jízdy autem od hotelu.

Společnost Falkensteiner již nyní nabízí možnost rezervovat si Green Rates (zelené tarify) a přispět tak k podnikání šetrnému k životnímu prostředí a zdrojům. Green Rate zahrnuje 5% slevu na rezervaci, bezplatnou dopravu z/na nádraží a výměnu ložního prádla a ručníků a také pokojovou službu každé tři dny. Tato nabídka se setkává s velkým ohlasem – již 30 % všech včasných rezervací tvoří Green Rate.

Rezervace lze provést na telefonním čísle +43 5556 20888 nebo na adrese montafon@reservations.falkensteiner.com.

Další informace najdete na www.falkensteiner.com/hotel-montafon.

Značka

Mohlo by se Vám taky líbít

Napište komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *