Klikněte pro hledání

Cesty

Bílý balet zatančí v Braníku, aneb Real Madrid bude v červenci v Praze

Sdílet

Nejlepší fotbalový klub světa Real Madrid postaví v létě svůj tréninkový kemp na pražském hřišti ABC Braník. Nevěříte? Česko se stává 27. zemí (vedle třeba Německa, Francie, Itálie, Belgie, ale i Austrálie, Číny nebo ostrova Bali), kde se bude díky nadaci Fundación Real Madrid od 1. do 5. července 2024 konat mládežnická fotbalová „klinika“ v podobě příměstského tábora. 

Naposledy se skutečný „Bílý balet“ objevil v Česku na podzim 2018 v Plzni a ukázal pět gólových tanečků, vzpomínáte? Teď mohou malí fotbalisté ve věku od 7 do 11 let bez ohledu na výkonnost absolvovat čtyři tréninky denně pod vedením koučů nadace Realu Madrid s jejich metodikou, získají zkušenosti se sportovní kulturou a způsobem života věhlasného klubu. Na pár dní se tak 75 kluků nebo dívek stane členy stejné rodiny jako Bellingham, Modrić, Vinicius anebo Alfredo di Stéfano (pokud jim ho ještě rodiče připomenou). Podobně i 8.-12. července ve slovenském Šamoríně na hřišti ŠTK.

„Trenéři poskytnou také individuální hodnocení a rady, tréninky budou vedeny v češtině nebo slovenštině,“ říká Tomáš Klečka ze společnosti Moderní fotbal, která se už deset specializuje na fotbalové projekty zaměřené na rozvoj vzdělávání trenérů mládeže a trénink chlapců i dívek. Do její bilance patří 10000 účastníků kempů Coerver Coaching a 6000 v Coerver academy, 4000 proškolených trenérů metodou Coerver coaching, anebo čtyřletá zkušenost s pořádáním kempů Juventusu Turín v Česku. Na českém trhu též distribuuje celosvětově osvědčené tréninkové branky BazookaGoal. „Rozvíjíme naše odborné znalosti směrem k poskytování toho nejlepšího, co současný fotbal nabízí,“ dodává.

Druhou možností, jak se přiblížit fotbalovým idolům, nabízí pobytový šestidenní zájezd přímo v Madridu se čtyřmi tréninky v areálu RM City s jeho komentovanou prohlídkou, návštěvou stadionu Santiago Bernabeu i zápasu A týmu a turistickým výletem do města. „Samozřejmostí je stejně jako u pražského příměstského kempu pro každého tréninkový set Realu Madrid na míru,“ dodává Klečka. Jedinečný zážitek se připravuje pro hráče od 9 do 13 let opět bez ohledu na výkonnost, chystají se dva termíny – v květnu (13.-18. 5.) a říjnu. Součástí zájezdu bude i zajištěná letenka a ubytování s plnou penzí ve čtyřhvězdičkovém hotelu Senator Barajas.

Více informací a přihlášky najdete na www.frmclinicsczechrepublic.com

Značka

Mohlo by se Vám taky líbít

Napište komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *